spolocne_foto

V prvom úvodníku sme si povedali, čo, kde a prečo, dnes sa zameriame na to, s kým bolo letné družičkovské fotenie okrem iného plné zážitkov.

spolocne_foto

Čo a s kým sme fotili v Bojniciach?

Lenka Niepelová, Klenotky.sk, Žilina – kamarátska Lenka zastrešila najlepších priateľov žien :-) – šperky. Ako sa k nim dostala a prečo sa venuje práve šperkom, si povieme v najbližšom rozhovore.

Lenka_03

Branislava Bátorová, Bu-butik.sk, Žilina – usmiata Branka obliekla všetky dáme do skvelých šiat a aj sama bola súčasťou fotenia. Aby ste vedeli, kto s vami komunikuje, keď potrebujete poradiť ohľadne veľkostí, materiálov či strihov.

Brona_06

Katka Markechová, Senior Sales Director Mary Kay, Prievidza – sa postarala o profesionálnu vizáž, aby sme boli všetky krásne :-). A Katka vie toho ešte viac, ako robiť z krásnych žien úžasné femme fatale. Aj to vám o nej prezradíme.

Katka_01

A už spomínaný Martin Almáši, svadobný fotograf, Zvolen, to všetko dôkladne dokumentoval, aby sme vám mohli postupne odhaľovať naše premeny a zážitky aj prostredníctvom jeho skvelej živej fotodokumentácie. Lebo bez fotiek by som si tu mohla písať kadečo, nikdy by som nepovedala toľko, koľko dokážu vypovedať správne zábery.

Nakoľko všetky dámy boli osobnostne veľmi zaujímavé, popri ich práci sme ich aj vyspovedali :-), aby ste aj vy mali možnosť vedieť niečo bližšie o ľuďoch na druhej strane e-linky, o ich postojoch, prístupe a o tom, prečo vlastne robia to, čo robia.

Najbližšie si teda predstavíme dámu v červenom – Lenku :-).

Máte aj vy chuť na skvelý deň a krásne fotky?

Ak by ste aj vy rady zažili takýto deň, odniesli si pekné fotografie, prípadne aj šaty, šperky a líčenie a v neposlednom rade krásne spomienky či prezentáciu vášho zariadenia vhodného na podujatia rôzneho druhu, svadby nevynímajúc :-), kontaktujte nás pre bližšie info.


 

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.