skuska_make-upu

Každá nevesta chce vo svoj svadobný deň vyzerať naozaj famózne. Nie je nič krajšie ako pocit, keď vás ženích uvidí vo svadobný deň a uvedomí si, akú nádhernú ženu si vybral za svoju budúcu manželku. Preto nenechajte nič na náhodu, aby sa nedajbože nestalo, že váš účes bude vyzerať ako keby ste práve vstali z postele, alebo že váš make-up bude rozmazaný. Pohľad na nevestu, ktorá má čierne fľaky na tvári od očnej linky nie je veľmi lákavý. Tiež nie je veľmi vhodné ani to, keď je nevesta na svoju svadbu namaľovaná viac ako takejto príležitosti prináleží. Veď nie nadarmo sa hovorí, že v jednoduchosti je krása.

Základom úspechu každej spoločenskej akcie je plán. Preto by aj vaša skúška svadobného účesu a líčenia mala byť starostlivo naplánovaná vopred, aby ste vo svoj svadobný deň vyzerali skvele a nezažili žiadne faux pas.

 

skuska_make-upu
Zdroj obrázku: www.trendimi.com

Plánovanie skúšky účesu a make-upu

 

1. Kúpte si šaty – skôr ako vyskúšate svadobný účes a líčenie

Plánovať si účes a make-up bez šiat je ako hádzať hrach na stenu, jednoducho to nemá zmysel. Šaty výrazne ovplyvňujú to, aký účes a make-up sa vám bude hodiť. Ak budete mať bohato zdobené šaty, určite je lepšie ísť do jednoduchého účesu a make-upu, pretože všetkého veľa škodí. Pokiaľ naopak budete mať jednoduché šaty, tak by sa vám určite hodil bohatší účes či make-up, ktorý podčiarkne vašu krásu.

 

2. Nešetrite časom – absolvujte skúšanie v kľude

Čas zohráva v plánovaní svadby dôležitú úlohu. Čím viac času, tým lepší výsledok. Preto aj svojej schôdzke s kaderníčkou alebo kozmetičkou venujte viac času. Každá z vás má inú tvár a iné črty, preto je dobré vyskúšať si viacero druhov účesu či make-upu, aby ste videli, čo vám pristane a čo nie. Určite si na svoju skúšku nenechávajte len jeden deň a to deň svadobný. Nikdy neviete, čo sa môže stať a bezpochyby by ste mali mať pripravený aj plán B.

skuska_svadobny_uces
Zdroj obrázku: www.blogberlinmd.com

 3. Rozmyslite si, čo chcete – vyskúšať, aj dosiahnuť

Aby váš deň skúšky prebiehal hladko a bezbolestne, mali by ste mať jasnú predstavu o tom, aký účes či make-up chcete. Ešte jednoduchšie je to v prípade, ak viete, čo určite nechcete. Ak nechcete napríklad kučery, kaderníčka sa vie hneď lepšie zorientovať a ušetrí sa tým kopa času.

4. Naplánujte si to šikovne – skúška účesu, make-upu i šiat v jeden deň

Najideálnejším riešením pri udalosti akou je svadba, je naplánovať si všetko v jeden deň, aby ste videli celkový efekt. Skúška šiat, účes, make-up, to všetko musí spolu ladiť. Preto si pred svojou skúškou zistite, ako pracuje vaša kaderníčka a kozmetička a rozhodne si ich dajte do diára tak, aby ste hneď po kaderníčke mohli ísť za svojou kozmetičkou. Najideálnejšie to je v prípade, ak vám účes a make-up robí jedná osoba, vtedy to máte all inclusive.

Čo všetko (ne)absolvovať deň pred skúšaním svadobného účesu a líčenia? Čítajte v pokračovaní článku

 

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.