Bu-Butik_GABI-KNITWEAR-MAROON-WITH-ECRU

Módne trendy posledných x rokov sú väčšinou o veľkostiach XXS, ktoré s reálnym životom nemajú nič spoločné, tobôž nie s normálnymi ženami. My však nechceme byť postavení mimo realitu, preto vám prinášame aj pekné šaty pre normálne ženy so ženskými krivkami. Pretože takých je väčšina a prirodzene, všetky sa chcú páčiť. Či už v bežný deň alebo pri slávnostných príležitostiach. Ponorte sa s nami do noviniek jesene 2016 a vyberte si pekné šaty pre moletky a dámy so ženskými krivkami.

 

Aké sú šaty pre moletky z našej novej kolekcie?

Rovnako ako všetky ostatné šaty, ktoré vám ponúkame, aj tieto sme dôkladne vyberali, preverovali a testovali, aby sme vám priniesli len také materiály a strihy, v ktorých sa môžete cítiť zvodne žensky a pohodlne zároveň. Z úvodnej kolekcie vo veľkostiach 38 – 48 vyberáme:

Bu-butik_MELANIE-ROYAL-BLUE
Zdroj obrázku: www.Bu-butik.sk

Šaty pre moletky na bežný deň

Základný ceruzkovitý strih zbytočne nenadnáša, ale vďaka príjemnému úpletovému materiálu jemne padá, pričom mierne zvýrazňuje ženskú siluetu. Postranné ozdobné šikmé zipsy situované mierne nad pásom ho opticky zužujú, kým dĺžka tesne nad kolená pritiahne pozornosť k pekným nohám. Mierny lodičkový výstrih a ¾ rukávy sú tak akurát na prechodné jesenné či jarné obdobie, kedy v nich môžete úspešne absolvovať dôležité stretnutia v práci, vychádzky v meste, nákupy či kávu s priateľkami.

Zadný zips je tak rafinovane skrytý, že aj my sme ho hľadali :o), no jeho prítomnosť vynikajúco uľahčí obliekanie v každom smere. 4 sýte farby od modrej, cez zelenú, červenú až čiernu dodajú šatám potrebnú hĺbku, vďaka ktorej bude ich nositeľka rafinovane záhadná. Ak takou chcete byť aj vy, vyskúšajte si ich na vlastných krivkách. Dámske šaty pre moletky s 3/4 rukávmi a ozdobnými zipsami si vo vašom šatníku zaručene nájdu stabilné miesto.

Bu-Butik_GABI-KNITWEAR-MAROON-WITH-ECRU
Zdroj obrázku: www.Bu-butik.sk

Rafinované šaty pre moletky s vysokým pásom

Rafinovanosť v šatách ukrytá, aj tak by sa dal nazvať tento kúsok pripomínajúci skôr blúzku so sukňou ako šaty. Oproti sukňovej kombinácii má však výhodu, že sedí na svojom mieste po celý deň, pri akomkoľvek pohybe (čo blúzky občas nevedia vydržať).

Zaujímavý strih so známkami empíru nie je tak celkom historický, vďaka čomu tvaruje moderne a žiadane štíhlo. Vrchný diel s miernym okrúhlym výstrihom s riasením siaha mierne pod prsia, kde je ukončený vysokým pásom vo farbe sukne s kontrastným zdobením. Pás posunutý nad bruško zvýraznený zaujímavým doplnkom pôsobí opticky štíhlejšie, čím zároveň necháva vyniknúť predĺženej siluete nôh. Praktické obliekanie vďaka skrytému zipsu na zadnom diely a vyštíhlenie pomocou záševkov na správnych miestach dokáže príjemný elastický materiál dostať do požadovaných kriviek. Svetlý vrchný diel v kombinácii s farebnou sukňou – zelená, modrá, gaštanová, vám zaručí, že v šatách s vysokým pásom budete zaručene neprehliadnuteľná, akúkoľvek farbu zvolíte.

A s moletkovskou kolekciou šiat sme zďaleka neskončili, práve naopak. Naskladňovať budeme ďalšie nové zaujímavé kúsky.

 

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.