ocne-tiene-metalicke

A nielen na ňu

Ako sa vyfarbičkovať na tohtoročnú party? Ak vám na trendoch záleží, nasledujte nasledovné. A ak aj nie, určite si tu niečo nájdete aj vy. Lebo mnohé z nich sú vďaka svojmu úspechu v minulosti opäť späť. Zažiť renesanciu v líčení je preto rovnako IN ako byť trendová. Aké je teda aktuálne líčenie na plesovú sezónu, no nielen na ňu? Inšpirujte sa.

Tipy a trendy v líčení 2017

Dôraz na pery

Už tu neraz bol a opäť mu patrí prím. Ak túžite očariť zvodnou červenou, máte príležitosť. Aby však táto výrazná slávnostná farba na vašich perách vynikla dokonale, nezabudnite sa o ne počas celej zimy dôkladne starať. Nakoľko práve výrazne výrazné farby ešte viac zdôraznia každú chybičku. A keďže iba zdravé, nepopraskané pery sú krásne a dokážu očariť, v každom prípade začnite najskôr vhodnou starostlivosťou.

 

gelovy-ruz-polomatny
Zdroj obrázku: Mary Kay Canada

Čítajte aj:Ako mať krásne a svieže pery rýchlo a jednoducho

Výrazné očné linky

Linkovať sa oplatí aj v očných partiách. Či to zvládnete s ceruzkovou, tekutou linkou alebo vytieňovaním, váš pohľad to zaručene podčiarkne. Linkovacie záležitosti však určite nie sú z tých jednoduchších, preto je vhodné natrénovať si ich vopred :o) (pri troche zručnosti a s dobrou výbavou sa to určite dá zvládnuť), prípadne sa zveriť do rúk zručnej vizážistky.

ocne-linky
Zdroj obrázku: Instagram

Trblietky na ples aj v roku 2017

Trblietanie je povolené aj v tomto roku. A kedy viac ako na plesoch a zábavách? Ak vám lichotia rozjasnené žiariace oči, siahnite po trblietavých tieňoch, linkách, aj trblietkach navyše. Samozrejme, aj tu platí, že menej je viac, no v závislosti od typu plesu sa so žiariacimi očami môžete skutočne vyhrať.

trblietave-ocne-tiene
Zdroj obrázku: www.soso.gr

Kovové očné tiene

Ľadové kráľovstvo na vašich očiach môže korešpondovať s aktuálnym počasím. Ak sa túto plesovú sezónu hodláte zmeniť na Ľadovú kráľovnú, nezostanete bez povšimnutia. Aktuálne trendy očné tiene tomu napovedajú i pomôžu.

ocne-tiene-metalicke
Zdroj obrázku: Mary Kay

Akémukoľvek z uvedených trendov sa hodláte podľahnúť, nezabúdajte, že základom je vždy dokonalá pleť. A preto sa o ňu starajte už v predstihu a nepoľavujte ani po party. Iba tak vaše party líčenie vynikne v každej situácii.

Bude vás zaujímať: Pripravte pleť na plesovú sezónu

Viac inšpirácií na líčenie nájdete aj na našej Pinterest nástenke

Sledujte Družičku - Dozviete sa viac

Záleží nám na tom, aby ste sa s Družičkou a u Družičky cítili bezpečne. Preto sa zaväzujeme, že budeme k Vašim údajom pristupovať maximálne diskrétne a zaobchádzať s nimi nadmieru zodpovedne.

Podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o Ochrane osobných údajov má prístup k Vašim osobným údajom, ktoré nám poskytnete prostredníctvom formulára na pridanie Vašej svadby, len oprávnená osoba Družička.sk, ktorá ich v žiadnom prípade neposkytne tretím osobám.