trendy_svadobne_torty

Trendy sa nevyhýbajú ani svetu sladkostí, bez pochýb nie svadobných tort. Viete, aké práve letia a aká svadobná torta vyrazí vašim hosťom dych? Paleta je skutočne široká, takže vybrať si určite vyberie každý od zástancu tradičných maslových krémov, až pop fanúšikov extravagancie. Tu je 15 aktuálnych trendov pre svadobné torty, ktoré vám pomôžu zorientovať sa a zároveň byť in.

trendy_svadobne_torty
Zdroj obrázku: www.iTunes.com

Čítajte aj: 15 horúcich trendov pre svadobné torty – Časť 1.

11. Svadobné torty s potlačou

Napadlo by vám, že na svadobnú tortu môžete vytlačiť čokoľvek si zmyslíte? Naozaj. Vyberte si teda niečo, čo sa vám páči, či už to bude dizajn z vašich svadobných oznámení, časť piesne na prvý tanec, váš svadobný motív alebo čokoľvek, čo charakterizuje vás dvoch. Potlač môže byť na oblátke, na fondáne i na čokoláde a môže vyzerať ako moderná tlačovina alebo maľba, v závislosti od prevedenia. Celkom zaujímavý spôsob personalizácie svadobnej torty, čo poviete? :o)

torta_malovana_so_zlatom
Zdroj obrázku: www.quinceanera.com

12. Ombré nielen na vlasy, ale aj na tortu

Nastylovať svadobnú tortu v štýle ombré predstavuje ďalšiu z dizajnových možností. Môže ísť o naturálny alebo glamur štýl, akokoľvek sa vám páči. Prechody zo žltej do oranžovej s grafickými efektmi v modernom ponímaní alebo červená až ružová škála s ružovými lupienkami pre romantické duše, prechádzať môžete zo sýtych tónov to stredných alebo sa hýbať v škále pastelových farieb s letmým nádychom smerujúcim k bielej. Možností je nekonečno. Ak sa rozhodnete pre slonovinovú, zabezpečíte svojej svadobnej torte jemný a vysoko klasický look.

Ombre_torta_ruzova
Zdroj obrázku: www.MODwedding.com

 

torta_ombre_marhulova
Zdroj obrázku: www.cuidadpride.com

13. Tradičná torta s maslovým krémom

Pokiaľ svadbu štýlovo ladíte do uvoľneného tónu, požiadajte cukrárku o jemnejší look s tradičným maslovým krémom. Torta nebude pôsobiť tak vyumelkovane, no stále bude ladiť do pôvabného rustikálneho štýlu. Ak trváte na hladšej verzii, aj tak sa dá, marcipánový povrch to však nebude.

torta_maslovy_krem
Zdroj obrázku: www.lundlundcom
maslova_torta_na_svadbu
Zdroj obrázku: www.weddingforward.com

14. Satelitné svadobné torty

Viac rôznych veľkostí tort na vyšších a nižších stojanoch so sebou prináša viacero výhod. Okrem peknej tortovej výstavy, na ktorej sa vaša svadobná téma a farebná paleta môže prejaviť v plnej kráse a bude to skutočne neodolateľná pastva pre oči, je plusom aj viac chuťových možností. A hoci i jedna veľká svadobná torta môže mať každé poschodie iné, tortový bufet je predsa len o čosi praktickejší na servírovanie. A navyše, hostia budú milovať, keď si budú môcť sami uštipnúť kúsok z každej. Samozrejme, s výberom to netreba preháňať, takže 4 max. 5 príchutí pre veľkú skupinu určite postačí.

tortove_trio
Zdroj obrázku: www.crazyforus.com

 

satelitne_torty
Zdroj obrázku: www.rockmywedding.com

15. Personalizovaná torta s monogramom

Hlavným cieľom takejto torty je zvýrazniť vaše nové spoločné iniciály. Vyskúšajte ručne písaný monogram v nádhernom historickom štýle na pozlátenej alebo rustikálnej cukrovej plakete. Alebo stavte na vzorovaný monogram na modernej štvorcovej torte. Pokiaľ použijete opakujúci sa dizajn monogramu po obvode celej torty, bude pôsobiť ako vzor. Teda, mimo vycibrených očí expertov na detaily.

torta_so_zlatym_monogramom
Zdroj obrázku: www.ElysiaRootCakes.com

 

torta_s_monogramom
Zdroj obrázku: www.betteroffwed.com

 Čítajte aj: 15 horúcich trendov pre svadobné torty – Časť 2.