popolnocne_saty_bielo_zlata

Šaty súvisia so svadbou hádam v najviac zo všetkých detailov. Teda drvivá väčšina neviest práve šatám prikladá najväčšiu dôležitosť. Veď prvé, o čom snívame ešte ako malé dievčatká sú práve rozprávkové svadobné šaty. A nie len jedny. Šaty na svadbu totiž jedny vôbec nestačia. A teraz nemáme na mysli 28 šiat ani rovnomenný film, ale šaty na prezlečenie po polnoci. Ani na tie totiž netreba zabúdať a hoci trend nemeniť a nechať si na sebe svadobné šaty až do rána sa pomaly presadzuje aj v našich končinách, po dlhom dni a noci odľahčenie a hlavne uvoľnenie šnurovačky predsa len padne vhod. A tak sme sa dnes zamerali práve na popolnočné šaty, ktoré už nemusia byť len podľa tradície dlhé a červené, ale akékoľvek, na aké máte chuť.

Profi_banner_dlhy

Aké popolnočné šaty zvoliť na svadbu?

Popolnočné šaty môžete voliť podľa ľubovôle.

Vhodná dĺžka pre popolnočné šaty

Dlhé, midi, mini – je na vás, v čom sa cítite pohodlne a chcete sa zabávať až do rána. Ak stavíte na ďalšiu róbu, budete vyzerať ako elegantná pani, no diskotékových pohybov si veľa neužijete.

Dlhé šaty na svadbu po polnoci

Zdroj obrázkov: Pinterest.com, Polyvore.com

Aký materiál na popolnočné šaty?

Riaďte sa podľa ročného obdobia a zvoľte popolnočné šaty buď ľahšie a vzdušnejšie alebo z pevnejšieho materiálu, ktorý dobre drží tvar (šiat aj tela :o).
Horúca letná dlouhá noc zvládne aj šaty á la Kleopatra s exkluzívnymi žabkami. A pritom nemusíte mať len svadbu na pláži.
Ak chcete naďalej pôsobiť jemne princeznovsky, siahnite po čipke a pastelových farbách.
Vylúčená nie je ani biela, no v takomto prípade skráťte strih alebo sa oživte farebnejšími doplnkami.

banner_zmenaren_dlhy

Čipkované popolnočné šaty

Zdroj obrázkov: Pinterest.com, Polyvore.com

Šaty na prezlečenie rôznych strihov

Korzetové, na ramienka, s krátkymi rukávmi, puzdrové, rozšírené, empírové… – opäť dôverujte svojim pocitom. Popolnočné šaty, v ktorých sa budete cítiť pohodlne, vám privodia dobrý pocit a pohodovú náladu, vďaka ktorým budete vyzerať úžasne. Pokiaľ sa po celom dni v ťažkých svadobných šatách stiahnete do ďalšieho zveráku, na ktorý navyše budete musieť dávať pozor aj pri najmenšom náznaku pohybu, veľa svadobnej zábavy si neužijete.

Zdroj obrázkov: Pinterest.com, Polyvore.com

Farebné popolnočné šaty

Popolnočné šaty zladené s výzdobou, prípadne neutrálnej farby s doplnkami vo farbe výzdoby, z vás spravia chic nevestu aj po polnoci. A že pasujete do konceptu si všimnú aj tí spoločensky unavení :o.

Zdroj obrázkov: Pinterest.com, Polyvore.com

Alebo stavíte na klasickú červenú?

Červené šaty na prezlečenie

Zdroj obrázkov: Pinterest.com, Polyvore.com

Vzorované popolnočné šaty

Po polnoci je dovolené viac, a preto sa neobávajte ani vzorov. Nemyslíme hneď divočinu, no jemné kvetinkové či dúhové vzory nič nepokazia, práve naopak, vaše popolnočné šaty oživia a spravia nezabudnuteľnými.

Zdroj obrázkov: Pinterest.com, Polyvore.com

Našli ste svoje favoritky? Že ich je viac? Nevadí. Pokiaľ zvolíte univerzálne šaty na prezlečenie, oblečiete ich aj na mnohé iné príležitosti, takže jedny do zásoby sa vo vašom šatníku určite uživia :o.

Príjemný výber vám želám.