saty_cipkovane_vzorovane

Svadobné šaty na prezlečenie, šaty pre nevestu po polnoci či šaty na rédový tanec, akokoľvek ich nazvete, ide o šaty, ktoré vás odľahčia po celodennom zovretí vašich vysnívaných svadobných šiat. A práve preto by mali byť nielen menej sťahujúce, ale aj menej stresujúce a umožniť vám voľný pohyb a zábavu. Nakoľko po polnoci oficiálny program končí, na svadbe zostáva zdravé mladé jadro a show musí pokračovať, nakoľko svadobná noc je dlhá, je viac ako žiadané cítiť sa pohodlne. Pokiaľ teda práve stojíte pred otázkou výberu druhých svadobných šiat, respektíve druhých šiat na svadobnú zábavu, tu je pár tipov, ako si svadbu užiť aj po polnoci.

Popolnočné svadobné šaty

Dlhé alebo krátke šaty po polnoci?

saty_na_svadbu_dlhe_kratke
Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Všetko je povolené. Rozhodnutie je preto len na vás a vašich pocitoch. Pokiaľ to na svadbe po polnoci plánujete roztočiť naplno, zvoľte dĺžku, ktorá vás nebude obmedzovať.

Šaty na prezlečenie voľné či na telo?

saty_pre_nevestu_po_polnoci
Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Ak sa do polnoci plánujete tiesniť v šnurovačke, vaše telo sa vám poďakuje, ak mu po celom dni doprajete priestor v podobe voľnejšej róby á la Kleopatra alebo aspoň empírového strihu strihaného pod prsiami. Pokiaľ ste zvolili voľnosť aj do polnoci, kľudne pokračujte aj v úzkom strihu na telo. Diktát módy je v tomto smere prívetivý ku každému typu postavy, postavenia aj postoja :-).

Princeznovské alebo kokteilové popolnočné šaty?

popolnocne_saty_princeznovske_koktailove
Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Túžite si svoju princeznovskú líniu zachovať aj po oficialitách? Prečo nie? Noc je ešte mladá a cítiť sa princeznou máte nárok práve v tento deň. Pravdu povediac, rovnakých príležitostí už zrejme veľa nebude, pokiaľ nepracujete v rozprávkovej brandži. Tak si to vychutnajte naplno. Pokiaľ však túžite ukázať svoju prakticko-pragmatickú stránku, nič nepokazíte ani slušnými kokteilkami. Hoci LBD (little black dress) a to zďaleka nemusia byť vždy len čierne, môžete nosiť na akúkoľvek príležitosť v bežnom živote.

Červené aj inofarebné šaty na svadbu

cervene_saty_na_prezlecenie_na_svadbu
Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Šaty na rédový tanec mali byť podľa tradície červené. Dnes však už nie je žiadnym prešľapom, pokiaľ šliapnete do inej farebnej škály a zladíte popolnočné šaty napríklad s farebnou líniou svadobnej výzdoby. Práve naopak. Budete pasovať do konceptu a všetko bude vyzerať veľmi rafinovane a zladene.

Čipka aj vzor na šaty pre nevestu

saty_cipkovane_vzorovane
Zdroj obrázkov: www.pinterest.com

Ak ste romantická duša a jemnosť čipky vám je blízka, kľudne ňou ohurujte aj po polnoci na ďalších šatách. Na letnú svadbu sa hodia aj kvetinové či dúhové vzory a pokiaľ si téma vašej svadby žiada čokoľvek iné, čím podčiarknete celú svadobnú líniu, smelo buďte originálna nevesta.

Vyskúšajte aj: Popolnočné šaty na svadbu

Správne topánky na svadbu po polnoci

Pokiaľ zvolíte kratšiu dĺžku, topánky už neschováte tak jednoducho ako pod princeznovskú svadobnú róbu. Preto myslite aj na tento detail a ak nedopasujete šaty k topánkam, bude vhodné urobiť to naopak.

Vhodné doplnky k popolnočným šatám

Nové šaty si žiadajú aj ladiace doplnky. Šperky či bižutéria, kabelka, štóla či bolerko…Vyberajte ich až v druhom rade, no nezabudnite ani na ne. Čaká vás teda ďalšia náročná procedúra od samého začiatku. Verím, že vám naše praktické rady pomôžu zorientovať sa v neprebernom množstve príležitostí a vyberiete si tie správne vysnívané šaty aj na prezlečenie bez problémov a stresu. Želám vám veľa zábavy a praktický výber vašich popolnočných svadobných šiat :-).