Oblek na mieru pre ženícha

Položili ste svojej polovičke tú krátku, ale pritom obsahom priam obrovskú otázku a ona odpovedala áno? Nadišiel čas venovaný tomu správnemu výberu oblečenia pre dokonale vyzerajúceho ženícha. Džentlmen vystupujúci vo vyberanej spoločnosti svojich priateľov a známych, doprevádzaný nádhernou nevestou. Vzbudiť dobrý dojem ženícha, ktorý o seba dbá a zachováva si dekórum džentlmena, nemusí byť vždy jednoduché. Prvým krokom k úspechu je kúpenie kytice pre nastávajúcu, budúcu svokru a matku, ale v neposlednom rade sa jedná predovšetkým o bezchybné vystupovanie, ktoré by mal mať každý džentlmen v krvi a majstrovsky zvládnuté tajomstvo svadobného outfitu.

2

Najnovšia móda

Odpútavajúc sa od minulých zabehnutých zvyklostí sa dostávame do obdobia voľných strihov, nenútenej elegancie a nezväzujúcej konvencie. Nové a vskutku oslobodzujúce trendy ponúkajú mužom možnosť podčiarknuť ich rodený šarm a prednosti im dané. Samozrejme, že aj dnešná móda svadobných oblekov podlieha určitým pravidlám, ale nie sú ani zďaleka také prísne, ako kedysi.

Farbou nevyčnievajte z davu

Základom je zladiť sa so svojou vyvolenou. Jedná sa hlavne o farbu šiat a následný výber farby košele. Vo všeobecnosti sa uprednostňujú biele košele, ale môžete si zvoliť aj iné farby košele, pokiaľ sa jej odtieň približuje tónom nevestiných šiat. Nehovoríme o silných, výrazných tónoch, ale naopak o tlmených, matných farbách, ktoré neťahajú oči a sú príjemné na pohľad.

Sako a nohavice pracujú ako celok, preto farby a vzor na oboch častiach odevu sa zhodujú. Kárované motívy a kombinácia rôznych vzorov musí podliehať celkovému estetickému dojmu, ktorý pri prílišnej prekombinovanosti nemusí zodpovedať Vášmu mylnému očakávaniu. Pri dôslednom experimentovaní zistíte, že jednoduchosť skĺbená s osobitným elementom, vytvorí jedinečný vzhľad.

1

Do pánskej módy sa najnovšie dostávajú vyšívané folklórne vzory všelijakých farieb, ktoré môžu zdobiť vašu kravatu a či hodvábnu vreckovku vyčnievajúcu z náprsného vačku. Pásiky na obleku musia vyznievať decentne a nemôžu byť kontrastné. Prispôsobte pásiky Vašej postave a uvedomte si, že horizontálne prúžky rozširujú, naopak vertikálne zužujú a majú efekt „vysokosti“.

V lete vždy spozorujeme nárast béžových, pieskových a svetlomodrých farieb svadobných oblekov. Čierne obleky totiž absorbujú slnečné lúče a pokiaľ nemáte dostatočne kvalitný oblek, môže sa Vám stať, že sa v ňom začnete kvôli nadmernému teplu potiť a nepríjemne cítiť.

Prečítajte si aj pokračovanie:

Gentleman v úlohe vysnívaného ženícha 2. – Svadobné doplnky pre ženícha

Gentleman v úlohe vysnívaného ženícha 3. – Strih a ďalšie vlastnosti dokonalého obleku

Kontaktujte Mateja a Ondreja

Údaje označené * sú povinné

Snažíme sa zabrániť spamu. Prosíme, napíšte výsledok:

Poskytnutím Vašej e-mailovej adresy súhlasíte s jej použitím na reklamné účely Družička.sk - na zasielanie Newslettera, prípadne noviniek. Viac informácií o bezpečnosti údajov nájdete tu

Svoj súhlas môžete, samozrejme, kedykoľvek odvolať.