vlasy

Aj vy patríte medzi tých organizovaných, ktorí si každý rok hovoria, že poriešia vianočné darčeky v dostatočnom predstihu? A pravidelne každý rok ešte v polovici decembra ani netušia, ktorým smerom loviť? Tak vitajte v klube a inšpirujte sa. Tentokrát tipmi od našej Ivky, vlasoznalkyne :o), ktorá poradí, ako darovať krásne vlasy alebo teda návod na ne.

vlasy
Zdroj obrázku: www.musely.com

Vlasové prípravky ako darček pre ženu

A doslova pre každú ženu. Veď ktorá by nechcela mať svoju korunu krásy v reprezentatívnom stave? Aké sú možnosti pomôcť jej k správnej starostlivosti?

Prípravky na farbené vlasy majú za cieľ predĺžiť životnosť želaného odtieňa. K dostaniu sú šampóny a masky s obsahom argánového oleja, vďaka ktorému budú vlasy navyše aj krásne lesklé.

Čítajte aj: Ako zregenerovať vlasy po lete

Blond vlasy, prípadne svetlá melírovaná hriva bez túžby po žltom nádychu si rada dopraje modrý šampón, ktorý udrží melírovanie v správnych odtieňoch.

Zničené a rozštiepené vlasy si zaslúžia extra dávku produktov s obsahom keratínu.

Jemné vlasy bez života potešia prípravky na zväčšenie objemu a fixáciu lakom alebo gélom.

vlasove-pripravky-chi
Zdroj obrázku: Kadernícky salón Ivana Jánošíková – AND HAIR, Prievidza

Ak hrivu strácate, siahnite po šampóne s mentolom, bambusom a vitamínmi. Ak strácate viac ako sa patrí, nevynechajte ani výživové doplnky, ktoré podporia účinok zvnútra.

Ako darček iste potešia aj masážne pomôcky ako valčeky, pavúky, prístroje alebo masážne vody. Ak k tomu pribalíte aj vhodného maséra :o), efekt bude dvojnásobný.

masazny pavuk na vlasy
Zdroj obrázku: www.myxlshop.co.uk

Poukážka do kaderníctva ako darček

A pokiaľ sa naozaj neviete zorientovať, siahnite po niečom univerzálnom. Poukážka do vlasového salónu umožní každej dáme vybrať a nakombinovať si tú správnu individuálnu starostlivosť, takže určite nevyjde navnivoč. Vám zároveň poskytne istotu, že darček padne na úžitok a nezostane zasunutý v poličke nepoužiteľných.

 

Uvedené tipy sú samozrejme aplikovateľné pri akomkoľvek obdarovaní, nielen vianočnom. A nielen vtedy. Ak si chcete urobiť radosť samy či dostať svoje vlasy do želaného stavu kedykoľvek, určite nemusíte čakať na Vianoce :o).

Ak máte aj vy nejaké zaujímavé vlasovo-darčekové tipy, dajte nám vedieť v KOMENTÁROCH. Tiež sa rady priučíme.

Želáme vám úspešné darčekovanie :o).

Autor: Ivana Antolová